Hírek
2019.06.03 00:16

MAGYAR PSZICHOONKOLÓGIAI TÁRSASÁG Workshop- Konferencia


MEGHOSSZABBÍTOTT JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: OKTÓBER 10.

Szeretnénk figyelmükbe ajánlani rendezvényünket, amely segítséget nyújt a mindennapi munkaterheléssel való megküzdésben az onkológia területén dolgozó szakembereknek! Onkológus és sugárterápiás szakorvosok és rezidensek, ápolók , pszichológusok, mentálhygiénés szakemberek és szociális munkások számára terveztük workshopunkat.

Debrecenben, az Akadémiai Bizottság Székházában 2019 október 18-19.-én, a Magyar Pszichoonkológiai Társaság Kongresszusának keretei közt tartjuk a kifejezetten gyakorlat-orientált képzést, számos sajátélmény-gyakorlattal, melynek célja a kiégés megelőzése, időben való felismerése és hatékony kezelése, a saját szakmai identitásunk megértése, megőrzése és fejlesztése.

Mindannyiunk tapasztalata, hogy az onkológián a halál mindennapos közelsége, a hirtelen alkalmazkodást kívánó állapotváltozások, a nagyfokú empátiaigény, a betegek és hozzátartozóik felfokozott érzelmi,- és támogatási szükséglete nagyon hamar kiégéshez vezetnek.  Saját megoldandó problémáinkkal, személyes szükségleteinkkel, családtagjainkkal  törődni sokszor nincs elég időnk, energiánk. Talán mindannyian feltettük már magunknak a kérdést nehéz pillanatokban: „Mit keresek én itt egyáltalán….?” Racionális válasz persze mindig van erre, de a valódi válaszhoz- amely tényleges tartást, energiát ad, és betegeinkkel, kollégáinkkal is jobb kapcsolatot, sikeresebb kommunikációt eredményez- személyiségünket és a korai környezet meghatározó szerepét is érdemes ismernünk. A tanfolyam foglalkozik ezekkel a kérdésekkel, és otthon, önállóan alkalmazható gyakorlatot ad útravalóul. A workshopotvezeti Prof. dr. Lea Baider (Izrael), tolmácsolást biztosítunk, a kiscsoportok nyelve magyar.

(A képzés utó-akkreditált, az OFTEX portálon 72480 kódszám alatt lesz kereshető, várhatóan 12 pont jóváírása fog történni.)

Kongresszus adatlap letölthető

Jelentkezési lap

Szállásajánlatok

További információk, részletes program a workshop-konferenciáról ugyanitt, ill. facebook oldalunkon találhatóak: @magyarpszichoonkologiaitarsasag

A helyszín megközelítése: a vasúttal érkezők a Nagyállomás (végállomás) helyen tudnak felszállni a 2-es villamosra, amelynek megállója a DAB székház


A workshop meghívott előadója, Prof. Dr. Lea Baider PhD

Szakmai életút

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

A Magyar Pszichoonkológiai Társaság Vezetősége nevében:

dr. Mailáth Mónika elnök

 

Honlap készítés